Czy wiesz, że… tradycyjne wędzenie bazuje na najstarszej metodzie wędzenia w komorach z cegły szamotowej? Podczas spalania drewna unoszący się dym swobodnie otacza wędliny, wydobywając z nich najlepszy smak i aromat.

Dzięki dopracowanym recepturom, doświadczeniu masarza oraz cenionym metodom możemy zaoferować Ci najlepszej jakości wędliny premium:

  • Szynka dymem wędzona – soczysta o delikatnym smaku oraz wspaniałym aromacie naturalnego wędzenia.
  • Schab dymem wędzony – kruchy o wybornym smaku. Idealnie kroi się go na plasterki.
  • Karczek dymem wędzony – wysokiej jakości wędlina o niepowtarzalnym smaku i aromacie.
  • Kiełbasa dymem wędzona – klasyka smaku: treściwa, mięsna i dobrze przyprawiona. Dymiona tylko naturalnym drewnem.

Więcej o naszych produktach na: https://madejwrobel.pl/produkty/z-tradycyjnej-wedzarni/