Dwóch pasjonatów – jedno marzenie

Madej Wróbel to firma z tradycjami, założona przez dwie rodziny: Madej oraz Wróbel – doskonałych rzemieślników, pasjonatów i koneserów dobrego, naturalnego smaku.

Historia obecnie jednej z największych marek na rynku mięsnym zaczęła się w Rudzie Śląskiej w 1992 roku, od powstania małego rodzinnego zakładu, w którym przygotowywano wyroby wędliniarskie dla najbardziej wymagających smakoszy.

Dzisiaj marka Madej Wróbel znana jest przede wszystkim z produkcji doskonałej jakości wędlin, w tym kiełbas – w oparciu o sprawdzone receptury, pielęgnowane od pokoleń przez mistrzów masarstwa.

slask_2

Prawdziwie śląskie mięsa i wędliny

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów, stale poszerzamy naszą ofertę. Obecnie w portfolio możemy wyróżnić wędzonki, szynki, kiełbasy cienkie i grube, wędliny suche i podsuszane, a także wyroby garmażeryjne.

Dokładamy wszelkich starań, aby każdy firmowany przez zakład wyrób, wysokiej jakości wędliny oraz świeże mięsa, pochodził z najlepszych zasobów i spełniał rygorystyczne normy bezpieczeństwa.

Madej Wróbel, jak również zakłady Unimięs, Peklimar i Polonus wchodzą w skład Grupy Dworakowski – jednego z czołowych producentów wędlin w Polsce. Wszystkie z nich mogą pochwalić się ponad 20-letnim doświadczeniem w branży oraz wyłącznie polskim kapitałem.

prawdziwe

Nasza firma

Blisko 30 lat

na polskim rynku

95 produktów

wędlin, wędzonek i kiełbas

5 branżowych nagród

przyznawanych za jakość i smak

100% polski kapitał

wspieramy polską gospodarkę