Garmażerka

Pierogi z serem

Pierogi z serem

Nieźle nadziane! Polskie pierogi z serem to klasyka sama w sobie. Wyborny farsz twarogowy na słodko to propozycja dla fanów aksamitnej konsystencji i delikatnego smaku. Można je podgrzać aż na 3 sposoby: w garnku, w kuchence mikrofalowej, na patelni. Wystarczą 2-4 minuty.

zamknij
Dowiedz się więcej

Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

Nieźle nadziane! Postaw na konkretny i wyrazisty smak polskich pierogów z mięsem. Idealnie dopracowane ciasto pierogowe z dużą ilością nadzienia mięsnego z kurczaka w środku. Można je podgrzać aż na 3 sposoby: w garnku, w kuchence mikrofalowej, na patelni. Wystarczą 2-4 minuty.

zamknij
Dowiedz się więcej

Pierogi ruskie

Pierogi ruskie

Nieźle nadziane! Propozycja dla każdego smakosza, który ceni sobie tradycję kuchni polskiej. Pierogi ruskie to wyborny farsz z ziemniaków, sera twarogowego i wędzonego mięsa z kurczaka. Można je podgrzać aż na 3 sposoby: w garnku, w kuchence mikrofalowej, na patelni. Wystarczą 2-4 minuty.

zamknij
Dowiedz się więcej

Krokiety z mięsem

Krokiety z mięsem

Nieźle nadziane! Krokiety z mięsem to znakomita propozycja, która zaspokoi największy głód. Ich sekretem jest sprawdzona receptura na farsz z mięsa drobiowego z kurczaka. Doskonałe solo, jak i z barszczem. Przygotujesz je na dwa sposoby: na patelni w 5 minut lub w kuchence mikrofalowej w 2 minuty.

zamknij
Dowiedz się więcej

Krokiety z kapustą i grzybami

Krokiety z kapustą i grzybami

Nieźle nadziane! Krokiety z kapustą i grzybami smakują za każdym razem wyśmienicie. Doskonale komponują się z klasycznym barszczem, surówką, a nawet w formie przystawki. Ich środek to prawdziwa eksplozja smaku! Przygotujesz je na dwa sposoby: na patelni w 5 minut lub w kuchence mikrofalowej w 2 minuty.

zamknij
Dowiedz się więcej

Krokiety z pieczarkami i serem

Krokiety z pieczarkami i serem

Nieźle nadziane! Ten smak wręcz uzależnia. Małych i większych! Wszystko za sprawą idealnych proporcji pieczarek i sera żółtego. Świetnie pasują podane samodzielnie, ale i w towarzystwie kolorowej sałatki czy barszczu. Przygotujesz je na dwa sposoby: na patelni w 5 minut lub w kuchence mikrofalowej w 2 minuty.

zamknij
Dowiedz się więcej

Gołąbki z mięsem

Gołąbki z mięsem

Nieźle nadziane! Poznaj swoje ulubione gołąbki. Delikatne, ale niebanalne. W środku ­– farsz z ryżu białego i mięsa drobiowego z kurczaka. Na obiad, kolację, do lunchboxa! Ich przygotowanie zajmie Ci tylko 3 minuty w kuchence mikrofalowej. Głodna/y?

zamknij