Nieźle nadziane! Polskie pierogi z serem to klasyka sama w sobie. Wyborny farsz twarogowy na słodko to propozycja dla fanów aksamitnej konsystencji i delikatnego smaku.
Można je podgrzać aż na 3 sposoby: w garnku, w kuchence mikrofalowej, na patelni.
Wystarczą 2-4 minuty.
zamknij
Pierogi
z mięsem
Pierogi
z mięsem
Nieźle nadziane! Postaw na konkretny i wyrazisty smak polskich pierogów z mięsem. Idealnie dopracowane ciasto pierogowe z dużą ilością nadzienia mięsnego z kurczaka w środku.
Można je podgrzać aż na 3 sposoby: w garnku, w kuchence mikrofalowej, na patelni.
Wystarczą 2-4 minuty.
zamknij
Pierogi
ruskie
Pierogi
ruskie
Nieźle nadziane! Propozycja dla każdego smakosza, który ceni sobie tradycję kuchni polskiej. Pierogi ruskie to wyborny farsz z ziemniaków, sera twarogowego i wędzonego mięsa z kurczaka.
Można je podgrzać aż na 3 sposoby: w garnku, w kuchence mikrofalowej, na patelni.
Wystarczą 2-4 minuty.
zamknij
Krokiety
z mięsem
Krokiety
z mięsem
Nieźle nadziane! Krokiety z mięsem to znakomita propozycja, która zaspokoi największy głód. Ich sekretem jest sprawdzona receptura na farsz z mięsa drobiowego z kurczaka. Doskonałe solo, jak i z barszczem.
Przygotujesz je na dwa sposoby: na patelni w 5 minut lub w kuchence mikrofalowej w 2 minuty.
zamknij
Krokiety
z kapustą i grzybami
Krokiety
z kapustą i grzybami
Nieźle nadziane! Krokiety z kapustą i grzybami smakują za każdym razem wyśmienicie. Doskonale komponują się z klasycznym barszczem, surówką, a nawet w formie przystawki. Ich środek to prawdziwa eksplozja smaku!
Przygotujesz je na dwa sposoby: na patelni w 5 minut lub w kuchence mikrofalowej w 2 minuty.
zamknij
Krokiety
z pieczarkami i serem
Krokiety
z pieczarkami i serem
Nieźle nadziane! Ten smak wręcz uzależnia. Małych i większych! Wszystko za sprawą idealnych proporcji pieczarek i sera żółtego. Świetnie pasują podane samodzielnie, ale i w towarzystwie kolorowej sałatki czy barszczu.
Przygotujesz je na dwa sposoby: na patelni w 5 minut lub w kuchence mikrofalowej w 2 minuty.
zamknij
Gołąbki
z mięsem
Gołąbki
z mięsem
Nieźle nadziane! Poznaj swoje ulubione gołąbki. Delikatne, ale niebanalne. W środku – farsz z ryżu białego i mięsa drobiowego z kurczaka. Na obiad, kolację, do lunchboxa!
Ich przygotowanie zajmie Ci tylko 3 minuty w kuchence mikrofalowej. Głodna/y?
zamknij
W ramach niniejszej strony internetowej wykorzystujemy pliki cookies w celu zbierania informacji, które pomagają nam usprawnić obsługę strony internetowej, dostosować nasze reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze usługi. Zgadzając się, akceptujesz zasady dot. plików cookies obowiązujące w niniejszej witrynie internetowej. Ustawienia cookies (w tym ich blokadę) możesz zmieniać w ustawieniach Twojej przeglądarki w każdej chwili, bądź klikając w "Ustawienia Cookies". Szczegóły w Polityce Prywatności.
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Te pliki cookie zapewniają podstawowe funkcje i zabezpieczenia strony internetowej, w sposób anonimowy.
Cookie
Description
cookielawinfo-checkbox-analytics
Ciasteczko ustawione przez moduł Cookies, używane dla celu ustalenia, czy użytkownik wyraził zgodę na Analityczne i Marketingowe ciasteczka. Nie przechowuje żadnych danych osobowych.
cookielawinfo-checkbox-necessary
Ciasteczko ustawione przez moduł Cookies, używane dla celu ustalenia, czy użytkownik wyraził zgodę na Niezbędne ciasteczka. Nie przechowuje żadnych danych osobowych.
viewed_cookie_policy
Ciasteczko ustawione przez moduł Cookies, używane dla celu ustalenia, czy użytkownik wyraził zgodę na ciasteczka. Nie przechowuje żadnych danych osobowych.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcje z witryną. Te pliki cookie pomagają uzyskać informacje na temat liczby odwiedzających, współczynnika odrzuceń, źródła ruchu itp. Reklamowe pliki cookie są używane do wyświetlania odwiedzającym odpowiednich reklam i kampanii marketingowych. Te pliki cookie śledzą odwiedzających w różnych witrynach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.