WARSZTATY KULINARNE JUŻ ZA NAMI!
10 września cołko ulica Kościuszki zawoniała nojlepszym ślonskim łobiodem! Łobiodem uwarzonym bez naszego Adama Borowicza i jego talentne uczennice – zwyciężczynie konkursu Madej Wróbel. A kaj? We Pracowni Smaku Jolanty Kleser – kulinarnym sercu Katowic.
HOT DOGI na 3 sposoby – dla każdego coś dobrego!
Serwus! Dziś przychodzimy do Was z gorącymi… przepysznymi HOT DOGAMI w opakowaniu MONO!
Tradycyjnie wędzone – jak za dawnych lat!
Czy wiesz, że… tradycyjne wędzenie bazuje na najstarszej metodzie wędzenia w komorach z cegły szamotowej? Podczas spalania drewna unoszący się dym swobodnie otacza wędliny, wydobywając z nich najlepszy smak i aromat.
Od zawsze wspieramy lokalne wydarzenia. W związku z tym nie mogło nas zabraknąć na tegorocznych obchodach Święta Herbu w Rudzie Śląskiej!